perjantai 12. lokakuuta 2012

Day in a life of a gap yearer

Blogi kuollut, minä en. Kuukaus sitten mulla kävi pienoinen katastrofi, kun poistin vahingossa kaikki kuvat mun koneelta. Onneks kone oli aika uus, joten menetin vaan tän kesän kuvat. No, kiitin onneani, että mulla on edes jonkun verran kuvia täällä blogissa säästössä. Kuitenkin tämä vähän tappoi innon kuvaamiseen ja siksipä ei ole postauksia kuulunut. Toisaalta myös syksy pyörähti niin nopeasti käyntiin, etten oo tajunnutkaan miten nopeesti aika on mennyt!

Tällä viikolla ostin uuden lempileluni, nimittäin iPhone 4S:n, ja oon ihan älypuhelinmaailman pauloissa Sanajahtineen kaikkineen :D Tässä nyt iphonelaadulla mun tän viikon keskiviikkopäivä. Elämää menneisyyden ja tulevaisuuden välissä. Ainiin, ja instagramissa mua voi seurata nimellä laurakaroliinac. 

Aamu meni rauhallisesti istuskellessa ja pyykkiä lajitellessa. Ulkona kaunis syyssää.

Kokkasin perheelle ruokaa ja lähdin laulutunnille.

Opetustunnit ihanien tyttöjen kanssa.

Omat tanssitunnit ja tunnelmallista ilmaisua. 

Illalla lauleskelua ja uus kirja.

Laura

3 kommenttia:

 1. Kiva että et ole kuollut:) kivaa että käyt laulutunneilla. Ja the shack on aivan mieletön! Muutti mun kuvaa ja käsitystä kolmiyhteisestä jumalasta, rakkaudesta ja armosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kuullu paljon kehuja tosta kirjasta! :)

   Poista
 2. Siskoseni, sun blogi on bueno! I like it :) Nyt tekis mieli itekkin taas jatkaaaa muttakun sit se taas loppuu kuitenki.. ;s

  VastaaPoista