maanantai 18. kesäkuuta 2012

Veronasta päivääLisää kuvia treeneistä, jotka alkaa olla lopuillaan, koska tänään ja huomenna on jo yleisölliset ennakkonäytökset. Eilen vedettiin kaks tosi hyvää läpimenoa kaatosateessa, joten nyt jos koskaan ollaan valmiita esiintymään. Yleisön kannalta olis kuitenkin kiva, että aurinko paistais.

En oo varmaan koskaan ollu mukana prokkiksessa, joka tuntuu näin valmiilta jo monta päivää ennen enskaria. Toki teknistä hässäkkää on, ja rooleilla varmaan vielä joitakin muutettavia juttuja, mutta ainakin ne kohtaukset, joissa ite oon mukana sujuu jotenkin tosi luonnollisesti. Niin hyvä fiilis! Läpimenot tuntuu joka kerta paremmilta, ja ne muutamat tyypit, jotka on ollu kattomassa, on antanu innostavaa palautetta.

Vaatteet päällä alkaa jo tuntua Veronan kansalaiselta tai isä Lorenzon lääkekasvilta, ja vielä kun saadaan esityksiin laittaa musiikit kovemmalle, niin tunnelma alkaa olla katossa! (Naapurit on valittanu, että treeneistä kuuluu liikaa basson jytinää -.-) Edelleen tervetuloa katsomaan! :)


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti