keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ikävä tulee

Nyt jouduin vihdoin sen kamalan päätöksen eteen, jatkaako balettia, vai ei. Tässä vaiheessa se tuntui tosi Kaikki tai ei mitään -valinnalta; ottaisin joko kaikki ne viis tuntia, mitä meidän ryhmälle suositeltiin ja panostaisin kovasti, tai sitten en ottais yhtäkään tuntia. Tykkään baletista ihan liikaa, että voisin vain käydä parilla tunnilla "pitämässä taitoja yllä". Toisaalta taas, koulutusryhmässä jatkaminen veisi niin paljon aikaa ja energiaa, etten ehtisi paljoa muuta tanssiakaan. Päätin siis pitään vuoden kokonaan taukoa baletista ja panostaa enemmän muihin lajeihin. Jos haluaisin tanssista ammatin, ei baletin treenaaminen oikeastaan enää veisi mua lähemmäs sitä. Oon jo pitkään halunnut myös treenata vähän monipuolisemmin, joten näin se on mahdollista.

Heti, kun olin tämän päätöksen tehnyt, tuli paljon kevyempi olo, eli valinta oli toivottavasti oikea. Ikävä balettia ja varsinkin meidän ihanaa ryhmää, kuitenkin tulee! Tässä nostalgisia kuvia muutamalta viime vuodelta.

Laura

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Hyvä kuulla, että päätös tuntui oikeaslta. Baletti on ihanaa, ja 2 viikon liikuntakieltokin tuntuu kamalalta... :D

    VastaaPoista