maanantai 20. elokuuta 2012

Ballerina Project Jyväskylä!


Ollaan balettityttöjen kanssa jo vaikka kuinka kauan suunniteltu oman Ballerina Projectin kuvaamista, ja nyt vihdoin saatiin edes muutaman tytön kanssa aikaseks mennä kuvaamaan. Mentiin Jyväskylän satamaan, ja vaikka inspiraatio ei ollut ihan huipussaan, saatiin muutamia hyviä otoksia. Minä vain kuvasin ja muut poseerasi. Ida, Milla ja Tiuku on niin kauniita että huhhuh...


Laura

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lauantaibrunssi ja vähän muuta

Eilen tapahtui monta asiaa.

Mentiin Roosikselle brunssille.

Forumissa esitti Cooma Dancers, Jaguars ja Circus Uusi Maailma (joista en ehtinyt ottaa kuvaa, mutta joiden uusin teos Kerrostalo kannattaa käydä katsomassa.Varsinkin toinen puoliaika oli lumoava, kekseliäs ja visuaalisesti upea!)

Illalla oli vielä erään kaimani valmistujaiset ja oli mukavan tunnelmallista (kuva on vähän liiankin tunnelmallinen :P) istua ja syödä taas tutussa Ainolan paviljongissa ja katsoa improvisaatioteatteria.

Laura

PS. Myös ilmatila päätti eilen näyttää monipuolisuutensa. En olekaan koskaan ennen todistanut 29 asteen kuumuutta ja hellettä, kastuen samalla läpimäräksi kaatosateessa. Miten aurinko voi edes paistaa silloin, kun sataa kaatamalla?

perjantai 17. elokuuta 2012

Violettia, vihreetä, viininpunasta

 Hiheha, oli tarkotus vaan ottaa nopeesti uus fb profiilikuva, mutta kuinkans sitten kävikään; päädyttiinkin joelle kuvailemaan jotain aivan muuta! Päästiin myös keskelle kumivenekisoja ja Crystal joutu antamaan haastattelun niiden katsomisesta ja siitä, kuinka kisoja voisi kenties kehittää tulevaisuudessa :D
   Tykkään niin paljon loppukesän sävyistä. Tumman vihreetä, ruskeeta, kirkkaan keltasta, sinappia, viininpunasta, violettia. Ostin tänään kaks violettia vaatetta. Mekon ja tanssihousut. Ispiroiduin ehkä niistä violeteista kukista, joita kasvaa tähän aikaan joka puolella. Nyt moro.

Laura

Oon maailman huonoin otsikoissa ja luen niitä aina myöhemmin häpeällä. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä!

torstai 9. elokuuta 2012

Inspiraatioo

Jokainen tanssija -harrastaja tai ammattilainen- tietää sen tunteen, kun upeita tanssijoita kattoessa tuntuu, ettei koskaan voi päästä samalle tasolle. Ite oon kuitenkin aina ollut niitä, jotka saa näitä upeuksia katsellessaan vain lisää motivaatiota ja innostusta! Eilen illalla, näitä kuvia selattuani, rupesinkin heti venyttelemään. Nyt on taas tosi kova innostus ja halu kehittyä. Näissä kuvissa erityisesti ihailen tota notkeutta ja voimaa. Kattokaa nyt näitä:

Laura

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pieniä elokuisia hetkiä

Elokuussa on tunnelmaa. Kirjoja ja sadetta, joka ei kahden kuukauden valituksen jälkeen enää edes haittaa. Tunne siitä, että arki alkaa taas kohta, mutta ei enää samanlaisena kuin ennen. Pieniä muistutuksia niistä jutuista, jotka jäi taakse. Vanhoja koulukirjoja, söpö baletinopettajani antama kirjanmerkki... On myös ihmisä, vaikka kuvissa niistä on vain yksi todiste!

Laura

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ikävä tulee

Nyt jouduin vihdoin sen kamalan päätöksen eteen, jatkaako balettia, vai ei. Tässä vaiheessa se tuntui tosi Kaikki tai ei mitään -valinnalta; ottaisin joko kaikki ne viis tuntia, mitä meidän ryhmälle suositeltiin ja panostaisin kovasti, tai sitten en ottais yhtäkään tuntia. Tykkään baletista ihan liikaa, että voisin vain käydä parilla tunnilla "pitämässä taitoja yllä". Toisaalta taas, koulutusryhmässä jatkaminen veisi niin paljon aikaa ja energiaa, etten ehtisi paljoa muuta tanssiakaan. Päätin siis pitään vuoden kokonaan taukoa baletista ja panostaa enemmän muihin lajeihin. Jos haluaisin tanssista ammatin, ei baletin treenaaminen oikeastaan enää veisi mua lähemmäs sitä. Oon jo pitkään halunnut myös treenata vähän monipuolisemmin, joten näin se on mahdollista.

Heti, kun olin tämän päätöksen tehnyt, tuli paljon kevyempi olo, eli valinta oli toivottavasti oikea. Ikävä balettia ja varsinkin meidän ihanaa ryhmää, kuitenkin tulee! Tässä nostalgisia kuvia muutamalta viime vuodelta.

Laura