tiistai 26. kesäkuuta 2012

Vapaapäivä - mitä mä semmosella?

Nyt on ollu kaks täysin näytös- ja työ- vapaata päivää, enkä oikein osaa olla sillein. Olis eri asia lähtee johonkin kunnon lomalle pariks viikoks, mut tällanen kotona vaan lomailu, pitkän treeniputken jälkeen, on outoo. Tiedän, oon säälittävä, mutta lomailukin on taitolaji näköjään :D Ensi-ilta oli mahtava ja jäi kyllä todella hyvä fiilis. Juhannus tuli ja meni ja vietin senkin (kuten kaiken muunkin aikani nykyään) Ainolassa R&J ihmisten kanssa ja oli aikas hubaa! Meillä oli isoin kokko, jonka oon ikinä nähny ja oltiin vielä ite koottu se. Grillattiin itteemme kesäteatterin katolla ja kokko oli lämmin vielä pitkään auringonnousun jälkeenkin. Elämä on nyt just tosi ihanaa!

No nyt tässä vähän pikku vihjeitä siitä, mitä oon tehny nää pari päivää. Huomenna taas lavalle!




Laura

PS. Ostin Fame-sarjan kaks ekaa tuotantokautta, koska en oo koskaan kattonu niitä, ja ne kuitenkin kuuluu tanssijan yleissivistykseen :P Tykkään tosi paljon!

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Veronasta päivää



Lisää kuvia treeneistä, jotka alkaa olla lopuillaan, koska tänään ja huomenna on jo yleisölliset ennakkonäytökset. Eilen vedettiin kaks tosi hyvää läpimenoa kaatosateessa, joten nyt jos koskaan ollaan valmiita esiintymään. Yleisön kannalta olis kuitenkin kiva, että aurinko paistais.

En oo varmaan koskaan ollu mukana prokkiksessa, joka tuntuu näin valmiilta jo monta päivää ennen enskaria. Toki teknistä hässäkkää on, ja rooleilla varmaan vielä joitakin muutettavia juttuja, mutta ainakin ne kohtaukset, joissa ite oon mukana sujuu jotenkin tosi luonnollisesti. Niin hyvä fiilis! Läpimenot tuntuu joka kerta paremmilta, ja ne muutamat tyypit, jotka on ollu kattomassa, on antanu innostavaa palautetta.

Vaatteet päällä alkaa jo tuntua Veronan kansalaiselta tai isä Lorenzon lääkekasvilta, ja vielä kun saadaan esityksiin laittaa musiikit kovemmalle, niin tunnelma alkaa olla katossa! (Naapurit on valittanu, että treeneistä kuuluu liikaa basson jytinää -.-) Edelleen tervetuloa katsomaan! :)


Laura

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Romeo & Julia

Romeo & Julia -tanssimusikaali saa ensi-iltansa ens keskiviikkona 20.6 ja viimeset viikot onkin ollu melkein pelkkää treeniä. Hauskaa on ollu ja joka päivä treeneissä menee vähintään kerran kylmät väreet ja sydän pomppaa kurkkuun, kun jännittää kaikki vaaralliset temput, joita porukka lavalla tekee. Kerran meinas käydä huonosti, kun monimetrinen lavaste kaatu, ihmisiä sisällään. Onneks mitään ei kuitenkaan käyny ja ollaan kaikki 40-50 esiintyjää ja työryhmäläistä vielä hengissä!
Tulkaahan kaikki kattomaan, lippuja saa lippupisteestä.
Kuvia treeneistä on ottanu Mette ja minä :)



Kattokaa myös Romeo & Julia blogi!
Laura

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

It´s me!

Oli niin outo fiilis, kun oli tottunu aina ihailemaan niitä isoja, jotka kirjotti ylioppilaiks ja teki koko sen kovan homman ja vihdoin sai hienot juhlat ja lakin ja lahjoja ja oli vaan niin aikuisia...nyt se olinkin sitten minä!

Kuvat otti siskoni Crystal


Laura

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Gaudeamus igitur!

Lauantaina mäkin sain vihdoin asettaa sen kauan odotetun lakin päähäni ja juhlat sekä Paviljongissa, että meillä kotona oli täydelliset! Kuvat puhukoon puolestaan.


Laura