sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mistress Of The Copperfield Mountain

Eilen oli Yläkaupungin yö, jossa tanssittiin Krampin Romeo ja Julia -porukan kanssa pari puolikasta kohtausta ja oli aika hauskaa tanssia siellä keskellä pahaa aavistamatonta ihmisvilinää. Musikaali alkaa olla nyt siinä vaiheessa, että kohta päästään harjoittelemaan meidän oikealla näyttämöllä, eli Ainolan kesäteatterissa.  Torstaina siivottiin koko Ainola kolmenkymmenen vuoden sotkuista (lavastajan mukaan) ja perjantaina treenailtiin vähän lavan telineissä kiipeilyä. Ens viikolla aletaan harjottelemaan kohtauksia lavalla.

Tänään esitän mun päättötyön viimesen kerran ja oon siitä tosi ilonen, koska en jaksais tanssia sitä enää kertaakaan. Sain arvosanaks 5/5 eli hyvin meni, vaikka ite olinkin ihan kriisissä sen kanssa! 
Kuvissa oon vielä puolipukeissa ja ilman meikkiä ja kampausta, joten näytän hieman valjulta, mutta ei se mitään :) Kiitos kuvista Vilja!


Ja huomenna olis sitten Tiukun kanssa suunta kohti Helsinkiä ja Teatterikorkeakoulun pääsykokeita, wish me luck!

Laura

tiistai 15. toukokuuta 2012

Amelie trio

Eilen oli Tanssinpäivän näytös, eli vuoden isoin ja kivoin esitys. Kenraaleissa mulla oli tosi huono fiilis kaikin puolin, mutta lopulta esitys meni aika hyvin. En oo koskaan ikinä missään jännittäny niin paljon, kun eilen ennen mun päättötyötanssin esittämistä. Onneks jännitys kuitenkin katosi, kun menin lavalle! Näytöksessä oli taas paljon hyviä tansseja ja varsinkin tän vuoden vierailevat esiintyjät Kansallisbaletista oli aivan loistavia! En ottanu koko päivänä yhtään kuvia, koska otettiin niin paljon jo matineassa, jossa tanssittiin samat koreografiat samoissa vaatteissa. 

Nyt pari päivää taaksepäin lauantaihin, jollon oltiin meidän enon viisikymppisillä ja ajoin ekaa kertaa yksin kaupungista toiseen, nimittäin Seinäjoelle. Se oli jännää, mutta meni aika hyvin! Juhlat oli hotellissa ja kun oltiin syöty alkupala ja pääruoka oli meidän vuoro tanssia. (kuten aina kaikissa sukujuhlissa) Oli ihanaa, kun kerrankin oli sellanen oikee näyttämö, jolla saatiin tanssia, eikä taas jossain ahtaassa tilassa! Tanssittiin siskojen kanssa meidän opettajan viime vuonna meille tekemä koreografia Amelien Comptine d'un autre ete -kappaleeseen. Videon voi katsoa tästä tai vähän parempilaatusena ja harkoissa kuvattuna tästä!

Laura

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Haaste!

Crystal haastoi mut ja koska en voi ladata bloggeriin kuviakaan, niin teempäs tämän :)

1. Jos sinut kutsuttaisi pullakahveille, mutta saisitkin valita vain yhden, pullan tai kahvin, kumman ottaisit?
Pullan, koska en tykkää yhtään minkäänlaisesta kahvista

2. Jos olisit leivos, millainen olisit?
Ehkä mokkapala

3. Millaista musiikkia rakastat? Millaista et voi sietää?
Rakastan elokuvamusiikkia ja muutenkin sellasta vähän taiteellisempaa musiikkia ja myös klassista :) En voi sietää jotain jumputusta jossa toistetaan samaa, enkä suomiräppiä!


4. Montako sukkaparia omistat?
En varmaan yhtäkään omaa, kaikki on meillä yhteisiä :P

5.Paras Disney klassikko? Dumbo vai Mulan??
Leijonakuningas ehdottomasti. Hmmm... molemmat on hyviä, mutta sanotaan Mulan.

6. Oletko pelannut Sakarin villapaita peliä?
En, eikä oo mitään hajua mikä se on

7. Mikä on sun lemppariasia kaikista asioista?
Lontoo :D


8. Entä kuka?
öö, vaikka sinä, joka tätä luet

9. Pidätkö järven kaloista?
En todellakaan

10. Mikä sana kuvaa sinua eniten? Entä mitä eläintä muistutat mielestäsi?
En osaa vastata tähän. Arkinen. Vaikka lintu

11. Mikä lapsuudenmuisto hymyilyttää sua eniten?
Se, kun yritettiin tehä veden päälle tie kaisloista ja se jopa kesti muutaman askeleen. Sen nimi oli Vesiteitsen.

Laura

Ps. Noi kuvat otin meidän parvekkeelta joskus pari viikkoo sitten, kun oli monena iltana tosi kaunis taivas.

maanantai 7. toukokuuta 2012

Elämäni hedelmät- näytös

Eilen oli mun oppilailla kevätnäytös (Kristillinen tanssikoulu) ja oli parasta! Tää oli jo mun neljäs kevätnäytös opettajana, mutta koskaan en oo ollu yhtä ylpee oppilaistani, kun tänä vuonna. Ite tanssin myös muiden opettajien kanssa yhdessä hedelmätanssissa, mutta muuten olin vaan tsemppaamassa ja tietysti kuvaamassa!

Nää ekat kuvat on mun omista koreografioista, joita oli kolme.


Loput ei oo enää mun koreografioista, mutta laitoin muutamia kivoja kuvia muistakin!
Joo, olin meloni...:D

Laura

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Piknikillä!

Eilen olin kahen eri porukan kanssa piknikillä ja ilma oli hauskaa! Tässä koulukavereitten kanssa melkein meijän pihassa. Katottiin jotain vahojen autojen kulkuetta ja kuunneltiin SuomiPOPpia :D
Sitten vielä balettityttöjen kanssa kirkkopuistossa. Oltiin aika vähän aikaa ulkona, koska alko tulla kylmä. Mentiin illaks Maijalle kattomaan leffaa ja pelaamaan!
Laura